Këta nuk janë ushtarë, por nxënës të një shkolle fillore në qytetin kinez, Dongguan

Këta nuk janë ushtarë, por nxënës të një shkolle fillore në qytetin kinez, Dongguan

Qëllimi i tyre me këtë mbledhje është tregimi i disiplinës së shkollës së tyre, si dhe përkushtimi i tyre për të krijuar vepra arti me lëvizjet e tyre.

Qindra nxënës të cilët me lëvizjet e tyre të koordinuara, krijojnë kuadrate, figura të tjera interesante, duke përfunduar me pesë rrathët e Olimpiadës.

Ata formojnë edhe emrin e shkollës së tyre, vepra me të cilat tanimë po  tërheqin vëmendje, jo vetëm në Kinë, por edhe jashtë saj.

Për ata që më pak janë të njohur me disiplinën aziatike, vlen cekur se nxënësve atje qysh në moshë te re ju ngulitet në mendje përkushtimi dhe disiplina.

Në fotografitë e mëposhtme  shohni veprat artistike mahnitëse të këtyre nxënësve, që i krijuan në qytetin e tyre kinez, Dongguan. /21Media

n1n2n3n5n6