KOK-u dhe komuniteti sportiv në mbrojtje të mjedisit    

KOK-u dhe komuniteti sportiv në mbrojtje të mjedisit    

Komiteti Olimpik I Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit , simbolikisht me mbjedhjen e pemës olimpike  , kanë shënuar “Ditën Botërore të Mjedisit “. Me këtë rast komunteti sportiv ju është bashkuar aktiviteteve të shumta në shënim të kësaj dite .(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media