Paralajmërojnë bojkot të repertorit

Paralajmërojnë bojkot të repertorit

27 marsi tash e 55 vjet njihet si Dita Botërore e Teatrit, me ç’rast artistë nga vende të ndryshme të botës e shënojnë në forma të ndryshme.

E aktorët e Teatrit Kombëtar të Kosovës, kanë vendosur që këtë ditë ta shënojnë duke protestuar. Protesta e tyre ishte një performancë duke i duartrokitur skenës së zbrazët të teatrit, me c’gjë paralajmëruar grevë dhe bojkot repertorit të institucionit ku ata punojnë./21Media