Kurti: Jemi në krizë shëndetësore, duhet plan konkret për daljen nga kjo gjendje

Kurti: Jemi në krizë shëndetësore, duhet plan konkret për daljen nga kjo gjendje

Albin Kurti sot mori zyrtarisht detyrën e kryministrit të vendit me një ceremoni pranim-dorëzimi nga ish shefi i qeverisë Avdullah Hoti.
Pas pranimit të detyrës kryeministri Kurti mbajti mbledhjen ceremoniale të qeverisë. Tha se duhet vepruar me urgjencë në menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe se kjo do të bëhet përmes një plani konkret.(Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana, kamera: Gyner Muja)/21Media