U organizua manifestimi “Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë dhe të Rinj”

U organizua manifestimi “Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë dhe të Rinj”

Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë u shënua edhe në Kosovë. Biblioteka “Hivzi Sulejmani” në Prishtinë në bashkëpunim me organizatën ETEA dhe “Karvanin e shkrimtarëve” organizoi manifestimin tradicional “Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë dhe të Rinj”. /21Media

<iframe