Libri i autores së ndjerë Sevdije Ahmeti u publikua në 20 vjetorin e çlirimit

Libri i autores së ndjerë Sevdije Ahmeti u publikua në 20 vjetorin e çlirimit

Në kuadër të jubileut të 20-të të ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë, shtëpia botuese “Buzuku” promovoi librin e veprimtares Sevdije Ahmeti, “Ditari i një gruaje te Kosovës – Lufta përpara luftës”. Në ngjarje u vlerësua lart personaliteti dhe kontributi i të ndjerës Ahmeti./21Media