Nuk janë vetëm mobiljet funksionale që e bëjnë një shtëpi komod, por edhe dizajni i tyre.

Një tryezë që duket si një bletë që përhap krahët e saj, një dritë varëse që imiton zogjtë që janë lart në qiell – këto janë vetëm disa shembuj të modeleve, me të cilat shtëpitë e juaja do të duken unike dhe të bukura. /21Media