Jona Nila ka prezantuar koleksionin “Chapter One”

Jona Nila ka prezantuar koleksionin “Chapter One”

Jona Nila është një diznjatorje e re e cila ka prezantuar koleksionin e parë që e ka titulluar “Chapter One”. Ajo në studion e Bon Bon në RTV 21, ka treguar se me këtë koleksion synon ta prezantojë vetën si një dizenjatore, përcjell rtv21.tv

E veçanta e koleksionit është se ishte  insipruar nga elemetet spanjolle duke i shkrirë me elemente të viteve të ’60 -ta dhe “70-ta. Ndërkohë ka thënë se ka pasur dëshirë që të dominojnë glamuri, eleganca dhe klasikja, duke mos e lënë anash edhe moderen. Për t’i parë kreacionet e saj ndiqni videon në vazhdim. /21Media