Në shkollë djalin po e thërrasin koroanvirus

Në shkollë djalin po e thërrasin koroanvirus

Aktori amerikan, Tom Hanks ka shkruar një letër dhe i ka dërguar një dhuratë makinë shkrimi të markës “Corona” një djali australian, i cili tha se ishte ngacmuar për shkak të emrit të tij – Corona.

Corona De Vries, 8 vjeç, së pari i shkroi aktorit dhe bashkëshortes së tij Rita Wilson pasi u sëmurën me virusin në Queensland.

“Kam dëgjuar në lajmet që ju dhe gruaja juaj jeni infektuar me koronavirusin,” shkroi djali. “A jeni mirë?”

Ai shtoi se e donte shumë emrin e tij, por po quhej “koronavirus” në shkollë, transmeton rtv21.tv.

“Unë jam shumë i trishtuar dhe i zemëruar kur njerëzit më quajnë kështu”, shkroi ai.

Si përgjigje, Hanks u përgjigj me një letër që filloi: “I dashur mik Corona”.

“Letra juaj e bëri gruan time dhe unë ndihem kaq mrekullueshëm! Faleminderit që jeni një mik kaq i mirë – miqtë i bëjnë miqtë të ndjehen mirë kur janë në tokë”.

Hanks dhe Wilson janë rikthyer në SHBA pasi kaluan rreth tre javë duke trajtim nga virusi në Bregun e Artë.

Aktori fitues i çmimit të Oskarit i tha djalit: “Ju jeni i vetmi person që kam njohur ndonjëherë me emrin Corona – si unaza rreth diellit, një kurorë”.

Ai dërgoi gjithashtu një makinë shkrimi të markës Corona, të cilën e kishte përdorur gjatë karantinës së tij në qytet./21Media