Një burrë nga fshati Doblibare e Gjakovës është zhdukur që nga data 15 prill.

Djali i tij, kosovar ka raportuar se babai i tij është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Ndërkohë, rasti është duke u hetuar./21Media