Si asnjëherë më parë

Si asnjëherë më parë

Ndonëse për talentin e tyre në këndim dhe në aktrim nuk kemi asnjë dyshim, artistët tanë kanë dëshmuar se janë të aftë edhe në vallëzim.

Naim Abazi, Robert Berisha, Xhevdet Jashari dhe Fatos Kryeziu kanë treguar se dinë të vallëzojnë edhe Belly Dance.

Ata këtë vallëzim e kanë bërë si pjesë e sfidës që i është dhënë nga Blerona në udhëtimin e tyre drejt Turqisë, udhëtim ky që është mundësuar nga agjensioni Fibula bashkë me RTV21./21Media