Djemtë që kanë lidhje të ngushtë me nënën, janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur

Besohet se natyra e marrëdhënies së një djali me nënën e tij, më shumë se çdo tjetër, përcakton personalitetin e tij. Për t’u siguruar që ai është i aftë për intimitet emocional, gratë shpesh duan të shqyrtojnë sjelljen e burrit të tyre ndaj nënës së tij. 
Nuk ka dyshim se një djalë që ushqen një lidhje të ngushtë me nënën e tij, bëhet burrë i qëndrueshëm dhe i sigurt, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv
Pas çdo burri të suksesshëm dhe të lumtur qëndron një nënë e dashur./21Media
Një marrëdhënie me nënën e tyre përcakton stilin e lidhjes
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Ata kanë aftësi të mira sociale
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Një marrëdhënie e ngushtë me nënën e tyre rrit besimin e tyre
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Ata kanë rrezik më të ulët të problemeve të shëndetit mendor
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Ata janë partnerë të mirë romantikë
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Një lidhje e ngushtë nënë-bir rrit inteligjencën emocionale
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Në përgjithësi janë më të lumtur
Pse djemtë pranë nënave të tyre janë partnerë më të mirë dhe kanë jetë më të lumtur
Back to top button