Ruzhdi Qarri qe 60 vjet e ruan këtë zanat

Ruzhdi Qarri qe 60 vjet e ruan këtë zanat

 Profesionet që dikur të parët tanë kanë mbijetuar duke siguruar të ardhurat familjare, sot të rinjtë nuk i mbështesin shumë. Zanatet e vjetra si zdrukthëtar, samarxhi, teneqepunues dhe këpucëtar, pothuajse kanë pushuar së funksionuari. Storja në vazhdim flet për zanatin e djep punuesit!/21Media