Djersitja mund të jetë shenjë e temperaturave të larta po në të njëjtën kohë edhe shenjë që jeni duke vuajtur nga disbalancimi hormonal

Djersitja mund të jetë shenjë e temperaturave të larta po në të njëjtën kohë edhe shenjë që jeni duke vuajtur nga disbalancimi hormonal

Por djersitja e shpeshtë dhe e tepruar gjatë fjetjes mund të tregon se jeni të prekur nga ndonjë sëmundje e rëndë.

Ekzistojnë mbi 130 lloje të kancerit në gjak, ndërsa simptomat varen nga lloji i sëmundjes dhe nga njeriu. Një grup hulumtuesish e kanë vërtetuar që një lloj i kancerit qon deri te djersitjet e shumta gjatë fjetjes.

Përveç djersitjes, simptomat e kësaj sëmundje janë edhe humbja e menjëhershme e peshës, ndjenja e vazhdueshme e lodhjesë, infeksione, gjakderdhje, paraqitja e mavijosjeve. Të gjitha këtë simptoma mund edhe të mos bëjnë me këtë lloj sëmundje, por në rast që i keni bëni mirë të konsultoheni me mjekun.