Subjektet politike shpenzuan mbi 2 milionë euro gjatë fushatës

Subjektet politike shpenzuan mbi 2 milionë euro gjatë fushatës

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim”, mbajti konferencë për medie lidhur me ecurinë e fushatës zgjedhore si dhe transparencën e subjekteve politike për shpenzimet në fushatë. U bë e ditur se gjatë fushatës subjektet politike kanë shpenzuar mbi 2 milionë euro për aktivitete e tyre./21Media