Disneyland do të rihapet në Shanghai më 11 maj, meqë pjesa më e madhe e Kinës po i kthehet normalitetit.

Sidoqoftë, numri i vizitorëve do të jetë i limituar dhe detyrohen t’i respektojnë mast mbrojtëse kundër COVID-19, si distanca sociale. Po ashtu, vizitorët dhe punonjësit obligohen të mbajnë maska, transmeton 21Media


Disney vlerëson se ka humbur mbi 1 miliard dollarë fitime për shkak të koronavirusit./21Media