Filmi dokumentar shfaqet sot nga ora 14:00 Shoqata e Familjeve të Heronjve dhe Dëshmorëve të Kombit, për nder të përvjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Sherif Frangu, do të shfaq filmin dokumentar.

Filmi dokumentar shfaqet sot nga ora 14:00

Shoqata e Familjeve të Heronjve dhe Dëshmorëve të Kombit, për nder të përvjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Sherif Frangu, do të shfaq filmin dokumentar.

“Premiera e filmit dokumentar për dëshmorin e kombit, Sherif Frangu, i vrarë nga policia speciale e Beogradit në demonstratën e 3 prillit 1981 në Ferizaj.

Premiera e filmit dokumentar do të bëhet sot në Kino ABC në Prishtinë, duke filluar nga ora 14:00.