Dell ia arriti përsëri qëllimit

Dell ia arriti përsëri qëllimit

Kompania Dell krijoi laptopin e ri të quajtur, Dell XPS 13, i cili ka qenë laptopi që arriti të thyej rekorde brenda një viti. Ky laptop kushton rreth 799$ dhe ka një memorie prej 128 GB.

Gjithashtu ka një RAM prej 8 GB. Ky laptop ka rezulocion prej 1920×1080 dhe me dizajn modern.