Libri do të shpërndahet falas

Libri do të shpërndahet falas

Doli nga shtypi libri më i ri i politologut Bardhyl Mahmutit me titull “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”.

Libri u dedikohet kryesisht gazetarëve, por edhe atyre të cilët kanë një interesim që të mos bien pre e kurtheve terminologjike, përmes të cilave synohet mohimi i gjenocidit në Kosovë.

Ky libër botohet nga Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” dhe do të shpërndahet falas.

Një version digjital së shpejti do të mund ta lexoni në faqen e internetit www.kosovogenocide.com