Pritje në BIK për festën e Kurban Bajramit

Pritje në BIK për festën e Kurban Bajramit

Bashkësia Islame e Kosovës ka organizuar pritje me rastin e festës së Kurban Bajramit. Zyrtarë të institucioneve, të partive politike dhe fetare u pritën nga myftiu Naim Tërnava./21Media