Mesha e Pashkëve në Prishtinë

Mesha e Pashkëve në Prishtinë

Me ndezjen e zjarrit të shenjtë dhe me leximin e “Lutjes së Hyjit”, sot u mbajt mesha e Pashkëve në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë./21Media