Reagimet e mediave ndërkombëtare

Reagimet e mediave ndërkombëtare

 Ngritja e aktakuzave ndaj ish krerëve të UÇK-se dhe dorëheqja e presidentit Thaçi është pasqyruar edhe ne mediat ndërkombëtare!/21Media