Aktivistë të fushatës “Drejtësi për Kujtimin Veselin” dorëzuan në Prokurori kërkesat e peticionit Drejtësi për Kujtimin bashkë me listën e nënshkruesve.

Kurse, prej orës 11:00, do të flasin për media përpara Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Aktivistë të shoqërisë civile në një vjetorin e vrasjes dhe përdhunimit të Kujtim Veselit, djalit 11 vjeçar nga Fushë Kosova, kishin nisur një peticion më 11 korrik deri më 11 gusht./kp