Ka nisur protesta e radhës për vrasjen e 25 25-vjeçarit Klodian Rasha nga policia në shqipëri.

Protestuesit janë mbledhur përpara Ministrisë së Brendshme, duke tërhequr me forcë kangjellat ndarëse dhe duke hedhur shashka.

Ndërsa e ministrisë është rrethuar nga dhjetëra efektivë policie. Në protestat e djeshme u shënuan dhe disa incidente, ku pjesëmarrësit u përleshën me policinë përpara ministrisë e Kryeministrisë ku mbetën të lënduar disa efektivë. Gjithashtu u shkatërruan dhe dekorimet për festat e fund-vitit në disa zona të kryeqytetit.

Protesta të ngjashme janë mbajtur mbrëmë dhe sot dhe në disa qytete të tjera të Shqipërisë.
Klodian Rasha, 25-vjeç, u qëllua për vdekje me dy plumba nga një efektiv, gjatë natës mes 8 dhe 9 dhjetorit,