Asambleja e Përgjithshme e FIBA Evropës do të mbahet më 9 tetor, derisa kësaj radhe do të jetë ‘online’ për shkak të situatës me pandeminë Covid-19.

Në këtë Asamble do të marrin pjesë edhe kryetari i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK), Arben Fetahu dhe Sekretarja e Përgjithshme, Elvira Dushku, duke përfaqësuar Kosovën në këtë ngjarje shumë të rëndësishme.

Situata në lidhje me Covid-19, pritet të jetë një nga temat e diskutimit, që ka ndikuar në operacionet e basketbollit në Evropë, veçanërisht në një nivel ndërkombëtar.

Asambleja ishte dashur të zhvillohej në Lituani, megjithatë, do të mbahet në formë të videokonferencës.

Drejtuesit e FBK-së do të marrin pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të FIBA Evropës

Asambleja e Përgjithshme e FIBA…

Posted by Basketball Federation of Kosovo on Tuesday, 6 October 2020