Drita ka kaluar në epërsi në ndeshjen ndaj Inter Escaldes. Në minutën e 22-të për kampionin e Kosovës arriti të shënojë Xhevdet Shabani.

Drita e nisi më mirë ndeshjen dhe deri më tani ka krijuar edhe disa raste të tjera shënimi, por që nuk arritën dot t’i konkretizonin.

Në ras të fitores Drita në finale do të ndeshet me kampionin e Iralndës Veriore, Linfield./kp