Të famshmit si: Dua Lipa, Taylor Swift, Luke Evans dhe Stephen Fry morën çmime në eventin e “Attitude Awards” të martën në mbrëmje – i cili është eventi më i madh i ndarjes së çmimeve që organizohet nga komuniteti LGBTI.

Duke iu bashkuar vargut të ceremonive që u është dashur të kapërcejnë këtë vit dhe të bëhen virtuale, falë COVID-19, çmimet u organizuan nga komediani Tom Allen dhe u xhiruan për gjashtë ditë në Camden Roundhouse – aktiviteti i parë atje në muaj.

Dua u emocionua ndërsa pranoi çmimin e saj të muzikës dhe diskutoi se si të rinjtë e komunitetit LGBT kanë luftuar me shëndetin e tyre mendor gjatë krizës së coronavirusit.

Dua u bë emocionale dhe duhej të merrte një moment për të kompozuar veten, duke kërkuar falje para se të vazhdonte: “Le të mbështjellim krahët tanë të rinjve në këtë komunitet”.