Dueli në mes Florian Markut dhe Jamie Stewart për titullin welterweight sonte ka përfunduar me barazim.

Florian Marku, i cili deri tani nuk ka asnjë humbje, nuk ka arritur të fitojë për herë të tetë në karrierë.

Stewart kishte dy fitore dhe deri tani asnjë humbje, ndërsa tani ai ka të regjistruar një barazim.