Në programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë”sot i ftuar ishte Xhevdet Duka drejtor i “Poppins PetFood”, kompanie që përdorë mbetjet e kafshëve për të prodhuar ushqim për qen dhe mace.

Ai gjatë emisonit u zotuat se do dhurojë ushqim gratis për personat që adaptojnë kafshë.

“Zotohem qe aj person që dëshiron me adaptu një kafshë edhe me shpëtu lirisht mundet të vijë te unë me marrë ushqim gratis për një periudhë te caktuar kohore”, ka thënë Duka. /21Media