Ministrja e Kulturës vizitoi Ferizajn

Ministrja e Kulturës vizitoi Ferizajn

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi sot qëndroi në Ferizaj. Në vizitën e saj bashkë me kryetarin e komunës së Ferizajt, Agim Aliun ndaluan te punët që po bëhen gjatë festivalit “Mural Fest” për të cilin ministrja Dumoshi tha se kështu bëhet diplomacia kulturore./21Media