Në shënim të ditës ndërkombëtare të muzeve në Prishtinë u organizuan disa aktivetete. Ministrja e Kulturës, Vlora Dumoshi dhe rektori i Universitetit të Prishtinës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për “Muzeun e historisë së natyrës”. Përderisa Muzeu Kombëtar prezantoi ekspozitën virtuale “Muzeu im” si dhe një dokumentar të shkurtë për muzetë e Kosovës.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media