Dumoshi zyrtarisht në krye të Ministrisë së Kulturës

Vlora Dumoshi pranon detyrën e re

Vlora Dumoshi zyrtarisht ka pranuar detyrën e Ministres së Kulturës nga ish ministri Kujtim Gashi.

Dumoshi siguroi komunitetin kulturor, sportiv dhe rinor se do të punojë .

“Vazhdimësia ime do të jetë e ministrave të mëparshëm Kujtim Shalës, Kujtim Gashit dhe e gjithë puna ime do të jetë shumë e afërt me këto komunitete, kur jemi afër edhe suksesi do të arrihet”, tha Dumoshi.

Ndërkohë, Gashi i dorëzoi Dumoshit edhe projekt- buxhetin dhe projektet e planifikuara për vitin 2020, 2021, 2022./21Media

Back to top button