Klubi Prishtina ka njoftuar edhe për dy largime  nga skuadra

Klubi Prishtina ka njoftuar edhe për dy largime  nga skuadra

Argjend Mustafa dhe Bleon Sekiraqa nuk do të jenë më pjesë e skuadrës së Prishtinës.

Këtë e ka bërë të ditur vet klubi Prishtina në një njoftimin në faqen e tyre zyrtare në Facebook.

Argjend Mustafa ka shkëputur kontratën me marrëveshje me klubin. Ndërsa Bleon Sekiraqës i ka skaduar kontrata dhe tanimë është një futbollist i lirë./21Media