Palmer dhe Biden: Serbia ta njohë Kosovën, Kosova ta njohë Serbinë

Palmer dhe Biden: Serbia ta njohë Kosovën, Kosova ta njohë Serbinë

Dy mesazhe të reja nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për Kosovën. Vijnë nga ndihmës- sekretari amerikan Matthew Palmer dhe nga ish- zëvendëspresidenti amerikan, Joseph Biden. Mesazhet e tyre, në thelb, të njëjta. Thënë përmbledhtazi: Serbia ta njohë Kosovën, Kosova ta njohë Serbinë./21Media