Sot përfundon java e 28-të në Superligën e Kosovës në futboll

Sot përfundon java e 28-të në Superligën e Kosovës në futboll

Me dy ndeshjet të cilat do të zhvillohen në Prizren dhe Ferizaj do të mbyllet edhe java e 28-të në Superligën e Kosovës.

Në Prizren, Liria do ta presë ekipin e Ballkanit nga Suhareka. Nëse Liria, humbet ose barazon atëherë klubi nga prizreni do të jetë sezonin e ardhshëm në një rank më të ulët të garave.

Ndërkohë që Ferizaji do ta presë Flamurtin. Djelmoshat e Bylbyl Sokolit në rast të një fitoreje të mundshme do të rrisin gjasat shumë për ti ikur edhe zonës së barazhit.

Të dyja këto ndeshje fillojnë nga ora 16:00.