Në Klinikën Infektive në Prishtinë shumica në gjendje shëndetësore stabile

Në Klinikën Infektive në Prishtinë shumica në gjendje shëndetësore stabile

Në Kosovë gjatë ditës së sotme deri në këto çaste nuk ka njoftim zyrtar të jetë shënuar ndonjë rast të ri me koronavirus.

Por çfarë mund të na presë në periudhën vijuese në këtë luftë me koronavirusin?

Mbështetur në ecurinë e infektimeve deri më tani në Kosovë eksperti dhe konsulenti ndërkombëtar në menaxhimin e të dhënave Merkur Beqiri parashikon shtrirjen e këtij virusi në dy javët e ardhshme.

Në skenarin më të mirë mund të jenë rreth 340 të infektuar. Ndërsa, në skenarin më të keq nëse nuk ka masa institucionale dhe kujdes të qytetarëve mund të ketë madje deri në gjashtë mijë të infektuar me koronavirus!

Në Klinikën Infektive në Prishtinë, ndwrkaaq, shumica janw në gjendje stabile, por ka edhe pacientë në gjendje të rënduar shëndetësore./21Media

CORONAVIRUSI KRONIKA DITORE NE KOSOVE