Dumoshi premton Pallat të kulturës dhe stadium të ri

Dumoshi premton Pallat të kulturës dhe stadium të ri

Ministrja Dumoshi bëri edhe premtime tjera për qytetarët e Ferizajt, duke thënë se ky qytet së shpejti do të bëhet me stadium të ri të futbollit si dhe me pallat të kulturës. Kjo, pa dyshim se u mirëprit edhe nga kryetari i kësaj komune, Agim Aliu. Ndjekim  deklaratat e tyre./21Media