Dy zyrtarë u suspenduan

Dy zyrtarë u suspenduan

Dy të burgosur sot kanë ikur nga Burgu i Lipjanit, ndërsa për këtë janë suspenduar dy zyrtarë të burgut.

Këtë e ka konfirmuar për kallxo.com edhe Nehat Thaçi, drejtor i burgjeve të Kosovës.

“Dy të mitur kanë ikur sot në mëngjes nga burgu i Lipjanit dhe për këtë janë suspenduar dy zyrtarë. Pas pak lëshojmë komunikatë dhe e sqarojmë rastin”, ka thënë Thaçi.