Njëri nga të plagosurit, 15 vjeçar, është në gjendje kritike

Njëri nga të plagosurit, 15 vjeçar, është në gjendje kritike

Dy persona janë plagosur nga të shtënat me armë zjarri në një shkollë të mesme në Los Anxhelos dhe një nxënës është arrestuar si i dyshuar.

Siç raporton AP, autoritetet kanë deklaruar se kërcënimi nga sulmi ka kaluar, ndërsa njëri nga të plagosurit, 15 vjeçar, është në gjendje kritike dhe është duke u trajtuar në spital.