Ai bëhet agresiv nëse nuk ka cigare

Ai bëhet agresiv nëse nuk ka cigare

Një fëmijë nga Indonezia është bërë i varur nga duhanpirja, kështu duke thithur deri në 40 cigare në ditë.

Rapi Ananda Pamungkas, dy vjeç, me nofkën Rap, thuhet se bëhet agresive nëse nuk pi cigare.
Rap filloi zakonin e tij duke thithur cigaret që ai gjeti pranë stallës së ushqimit të mamasë së tij në Sukabumi. Ai u bë i varur shumë shpejt, transmeton rtv21.tv.

Prindërit e tij fillimisht u zbavitën, duke qeshur në sytë e fëmijës së vogël duke ndriçuar, zakonisht shoqëruar me një kafe. Megjithatë, ata tani duan ta dërgojnë të një mjëk për të trajtuar dëshirën e tij të sëmurë.

Indonezia ka numrin më të mëdh të duhanpirësve në tokë dhe po përballet me një çështje eskaluese të fëmijëve duhanpirës. Përafërsisht nëntë për qind e personave nën moshën 18 vjeç rregullisht pijnë duhan./21Media