Lidershipi  konsideron se FSK-ja është e gatshme për anëtarësim në NATO

Lidershipi  konsideron se FSK-ja është e gatshme për anëtarësim në NATO

Sot janë bërë dy vjet nga themelimi i ushtrisë së Kosovës, konkretisht  transformimit të mandatit të FSK në forcë të armatosur.
Për shkak të situatës me pandemisë nuk pati ndonjë ceremoni ushtarake për të shënuar këtë dy vjetor.

Lidershipi i vendit konsideron se FSK-ja është e gatshme për anëtarësim në NATO dhe të shërbejë jashtë vendit për paqe dhe siguri.(Teksti- Fitore ADEMI, kamera-Kushtrim RRMOKU)./21Media