Fotografja britanike, Bella Foxwell udhëton përreth Londrës dhe realizon fotografi të dyerve të përparme të shtëpive të vendasve. Ato janë të dekoruara me trëndafile shumëngjyrëshe, kaktuse të mahnitshme e lloje të tjera të luleve. Kur i shikoni ato, doni ta kuptoni vetëm një gjë, çfarë ka mbrapa tyre.

Ja ku po ua sjellim këto fotografi të mahnitshme./21Media