Balotelli është larguar pasi ka pasur përplasje me trajnerin

Balotelli është larguar pasi ka pasur përplasje me trajnerin

Të gjitha mediat francezeraportojnë se Mario Balotelli tashmë i ka dhënë fund aventurës me Nicë dhe nuk ka më kthim pas.

Por pyetja lind se ku do të transferohet ai gjatë merkatos së janarit.

Ende nuk nuk dihet se te cila skuadër ai do të aktivizohet por mediat franceze bëjnë të ditur se ai do të luajë në Turqi.

Arsya e vërtetë e largimit të Mario Balotellit është se ai ka pasur përplasje me trajnerin e skuadrës Patric Viera. Madje vet trajneri skuadrës franceze deklaroi pak ditë se Balotaeli nuk ka më vend te Nice.