Aftësia e kufizuar nuk është një kufi

Aftësia e kufizuar nuk është një kufi

Njihuni me Rakan Abdulaziz Kurdi, një djalë nga Arabia Saudite me hendikep që kur ka lindur.

Por, hendikepi i tij nuk e ndaloi atë për realizimin e ëndrrave të tij. Rakani përfundoi me sukses studimet e tij dhe tani është një piktor profesionist dhe dizajner grafik, shkruan rtv21.tv.

Rakani jeton me mendim se aftësia e kufizuar nuk është një kufi. Dhe me veprat e tij, ai e vërteton se këtë./21Media