Bizneset dhe qytetarët e Prishtinës kundër propozimit

Bizneset dhe qytetarët e Prishtinës kundër propozimit

Bizneset dhe qytetarët në kryeqytet kundërshtojnë propozimin, që të dielën të mos punoj asnjë biznes. Propozimi pritet të diskutohet në mbledhjen e ardhshme  të Kuvendit komunal të Prishtinës, në të cilën do të merret vendimi nëse do të zbatohet në praktikë.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Sejdi Canolli).21Media