Në skenën shqiptare çdo ditë e më shumë po shtohen artist të ri të cilët po arrijnë të pëlqehen nga publiku.

Reperi Ekino është njëri prej tyre, i cili ka publikuar projektin “E luj lojën”.

Për instrumentalin e këngës është përkujdesur Tempo Entertainment, ndërsa tekstin e ka shkruar vet ai.

Kurse, video është realizuar nga Senzor films dhe Alban Kaqiu./21Media