Arratisen hajnat

Arratisen hajnat

Një grabitje e armatosur ka ndodhur dje në Kaçanik.

Sipas Policisë, është raportuar se roja i një depoje të mobilerisë është mbyllur në barakë nga tre persona të maskuar dhe nën kërcënimin e armës nga depoja kanë grabitur 300-400 euro dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Nuk raportohet për të lënduar./21Media