Ide për stilim të  flokëve për vazja të vogla

Ide për stilim të  flokëve për vazja të vogla

Të kesh një vajzë të vogël pa padyshim që është kënaqësi. Aq më tepër kur ajo ka flokë të gjata e ti përkujdesësh që t’ia plotësosh dëshirat dhe ta bësh të ndihet sa më mirë me flokët e saj.

Kështu, gërshetat është opsioni ndër më të miri për ta arritur këtë, pasi që këto jo vetëm që pëlqehen nga të vajzat e vogla, por janë çdoherë në trend, përcjell rtv21.tv

Një stilim i veçantë i tyre gjithmonë tërheq vëmendje. Kështu iu ofrojmë ide për t’i realizuar disa lloje të gërshetave. Ju sigurojmë se vajza juaj do të ndahet shumë e kënaqur, madje do ta fitosh edhe një përqafim nga ajo. E po ku ka më mirë?!/21Media

 

f1f2f3f4f5f6f7f8f9f10f11f12