Kur pula kjdeset për qenin

Kur pula kjdeset për qenin

Nënat janë të mrekullueshme. Ato janë të kujdesshme, të dashura dhe mund të bëjnë gjithçka për të vegjlit.

Megjithatë, këtu nuk bëhet fjalë vetëm për gratë mahnitëse, por edhe për të gjitha nënat e mbretërisë. Duke përfshirë kafshët dhe shpezët.

Këto janë disa pula të cilat kujdesën për të vegjëlit sikur ata ishin të tyre, transmeton rtv21.tv.

Fermerët tregojnë se ndonjëherë pulat janë të shpejtë për të adoptuar edhe kafshë të tjera.

Këtu mund t’i gjeni disa pula të mrekullueshme./21Media