Problemet shtëpiake që do t’ju zgjidh një shishe Coca Cola

Problemet shtëpiake që do t’ju zgjidh një shishe Coca Cola

Coca Cola është bërë një produkt i preferuar në restorante dhe shtëpi. Por a e dini se mund ta përdorni edhe për të pastruar? Në të vërtetë, acidet e kësaj pije e bëjnë atë të përsosur për pastrim, gjë që është pak e frikshme duke pasur parasysh se ne e pimë atë.

Këtu janë disa mënyra të mahnitshme që ju mund të përdorni Coca Colën për të pastruar rreth shtëpisë tuaj.

Për të pastruar tualetin: Një përdorim i madh për pastrimin e një tualeti është përdorimi Colas. Së pari, derdhni një kanaçe në tualet dhe lëreni për një orë. Më pas pastrojeni me një furçë tualetin. Acidet në lëngun e coca colës duhet të heqin çdo njollë të tualetit.

Armën e keqe të rrobave: Nëse veshjet tuaja kanë marrë një aromë të keqe nga kuzhina apo nga gatimi thjesht shtoni një kanaçe Cola Cola në larje së bashku me detergjentin tuaj të rregullt. Kjo pije do të prishë dhe neutralizojë erën, duke e hequr atë nga veshjet tuaja. Coka Cola është gjithashtu një substancë e madhe për heqjen e një sërë njollave nga veshja.

Heq ndryshkun: Acidi që mban Coka Cola është i madh për largimin e ndryshkut nga sendet në shtëpinë tuaj. Filloni duke njomur artikujt e ndryshkur në një enë të mbushur me Coka Colën për 24 orë. Tjetra, hiqni sendet nga pija dhe lajini me ujë. Nëse është e nevojshme, pastrojeni artikullin me një furçë të ashpër për të ndihmuar në largimin e ndryshkut.